Євро-2018: огляд матчів шостого ігрового дня + ВІДЕО

Прес-служба Асоціації футзалу України пропонує Вашій увазі огляд матчів шостого ігрового дня чемпіонату Європи, який триває у Словенії.

У передостанній день групового етапу були зіграні вирішальні матчі у групах «А» і «В», за підсумками яких визначились чотири збірні, які пройшли до чвертьфіналу, а також дві команди, для яких Євро-2018 закінчився.

У збірної Росії були претензії на перше місце у групі «В», і вона їх підтвердила голом Едера Ліми на 4-й хвилині. Однак, на дії збірної Казахстану це ніяким чином не вплинуло. Незважаючи на те, що спочатку їм не вдавалося застосовувати свою головну зброю – гру вп’ятьох – казахстанці згодом перевели гру на половину майданчику збірної Росії. Дуже активним був Тайнан, який у першому таймі мав кілька нагод для того, щоб відзначитись. Але після того, як він отримав ушкодження, атакувальна міць збірної Казахстану трохи послабла. Тим не менш, це не завадило казахстанській команді відзначитись на початку другого тайму. Зробив це Дуглас, якому вдалося влучно пробити з далекої відстані. Після цього обидві команди ще мали можливості для того, щоб схилити шальки терезів на свою користь, але зробити це їм не вдалося. У підсумку нічия допомогла збірній Казахстану посісти перше місце у групі «В», а росіяни фінішували другими.

Казахстан – Росія – 1:1
Голи: Дуглас (24) - Едер Ліма (2)

А от у останньому матчі групи «А» сталась поки що найгучніша сенсація Євро-2018. Збірна Італії вперше у своїй історії не змогла пройти до чвертьфіналу чемпіонату Європи. Хоча коли на 4-й хвилині «адзурріні» відкрили рахунок у матчі, то здавалось, що далі саме вони диктуватимуть умови гри. Однак, трохи згодом словенці прийшли до тями та почали створювати свої небезпечні моменти біля воріт Маммарелли. Це призвело до того, що градус матчу став підвищуватись, а італійцям треба було чимось відповідати. І гравці «Скуадри адзурри» намагались це робити. Однак, у другому таймі тиск з боку словенців, яких гнали вперед рідні трибуни «Арени Стожице», призвів до того, що апеннінці припустилися помилки, і Осредкар зрівняв рахунок. Після цього попущеного голу підопічні Роберто Меніккеллі стали ризикувати та йти на ворота збірної Словенії великами силами. Однак, Пушкар грав у воротах просто бездоганно. А коли він був безсилий, то виручали партнери по команді, які буквально лягали під удари. Та і фарт у деяких епізодах був на боці господарів Євро. Італійцям нічого не залишалось, окрім як перейти н гру з п’ятим. Однак, словенські футзалісти були готові і до цього. Незадовго до фінальної сирени підопічним Андрея Добовічника вдалося змусити італійців помилитись при розіграші зайвого гравця, чим і скористався Осредкар – другий гол капітана словенців вивів їх у чвертьфінал, а от збірна Італії вперше в історії не вийшла з групи на Євро.

Італія – Словенія – 1:2
Голи:
Оноріо (4) – Осредкар (31, 39)
Попередження: Ерколессі (10), Мерлім (23), Романо (27), Кальдероллі (40) – Чех (27), Фідершек (30), Врховец (34)

Таким чином, від груп «А» і «В» у чвертьфінал вийшли збірні Словенії, Сербії, Казахстану та Росії. 5 лютого у рамках 1/4 фіналу зіграють такі пари учасників: Словенія – Росія, Казахстан – Сербія.

Сьогодні будуть зіграні два останніх матчі групового етапу у групах «С» і «D». Пропонуємо Вашій увазі розклад сьогоднішніх поєдинків.

19.00. Україна – Португалія
21.45. Азербайджан – Іспанія.

Прес-служба Асоціації футзалу України
Фото: УЄФА

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!